*

*

Det finns en tid för allt...

UnicoSkapad av Charlotte sön, januari 15, 2012 08:51:06

Det finns en tid för allt - en tid för att sörja och en tid för att gå vidare...

Det kommer alltså en tid när man måste tvinga sig själv att gå vidare för att inte helt förgås av sorg och saknad... Det är ett halvår sen Aimy dog och varje dag sen dess, har jag sörjt så mycket att det börjar äta upp mig inifrån - det finns ingen plats för nåt annat - så nu kommer jag därför till ett vägskäl; antingen förgås jag av sorgen och smärtan att ha mist henne eller så bestämmer jag mig för att ta mig samman och gå vidare. Det blir ingen lätt match att "lägga henne åt sidan" men jag måste... Så, min mest älskade Aimy, det är dags för mig att släppa taget om dig och låta dig springa fri där på andra sidan. Du kommer alltid att vara djupt saknad och allra mest älskad och jag kommer aldrig att finna din like...

I samband med beslutet att samla ihop mig och gå vidare, bestämde jag att Dessan kommer paras i sensommar/höst. Hanen tillkännages senare men jag kan avslöja att han är MultiChampion med utmärkt mentalitet och fantastiska arbetsegenskaper samt HD A/ED 0. Jag hoppas att det blir riktigt sportiga hundar som kan axla Aimys mantel som en sjudundrandes arbetshund!

Som jag brukar säga; styrka är inte att aldrig falla utan att resa sig efter varje fall - så nu tar jag nya tag och ser fram emot ett bra 2012!